Noordwijk. Een verademing. (2024)

 • Noordwijk een verademing

  Beleef Noordwijk in de zomer

  Noordwijk. Een verademing. (1)

Ontdek de rust, ruimte en gezelligheid van Noordwijk. Gelegen aan de Nederlandse Noordzeekust, omringd door natuur en dichtbij de steden Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag is dit de ideale plek voor een weekendje weg.

Welkom in Noordwijk, een verademing.

 • Noordwijk. Een verademing. (2)

Noordwijk in de zomer

Noordwijk, gelegen aan de schitterende Nederlandse kust, transformeert in de zomer tot een paradijs voor strandliefhebbers en vakantiegangers. Met zijn uitgestrekte stranden, levendige boulevards, en sfeervolle strandpaviljoens, biedt Noordwijk de perfecte setting voor een onvergetelijke zomerdag.

Ontdek de zomerin Noordwijk.

10 tips voor Noordwijk in de zomer

Of je nu wilt ontspannen in de zon, genieten van een verfrissende duik in de zee, of de charmante winkelstraten wilt verkennen, Noordwijk heeft voor ieder wat wils. Laat je betoveren door de prachtige zonsondergangen en ervaar de gastvrijheid van deze bruisende kustplaats. Noordwijk in de zomer is een ervaring die je niet wilt missen!

Inspiratie nodig voor Noordwijk in de zomer? Lees hier de 10 tips.

Lees verder

De Noordwijkse Keuken

Kookboek De Noordwijkse Keuken is een unieke verzameling van 18 recepten van Noordwijkse topchefs. Met voor-, hoofd- en nagerechten uit elk seizoen & bruikbare tips van de chefs. Wek thuis de receptentot leven!

Verkrijgbaar als fysiek kookboek bij de VVV's in Noordwijk en Noordwijkerhout voor €9,95. Ofdownload het online exemplaar.

Meer over het kookboek

Noordwijk. Een verademing. (5)
 • Boek je verblijf

  Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden

  Boek je verblijf Noordwijk. Een verademing. (6)
 • Loungefest

  Op 12 en 13 juli 2024 word je aan het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout verwacht voor het leukste festival van de hele regio. In de line up staan onder andere Babylon Circus, Goldkimono en Lov3less.

  Lees meer over het Loungefest

  Loungefest Noordwijk. Een verademing. (7)
 • Tip: Terrasjes Fietstour

  Wat is een betere manier om de idyllische omgeving van Noordwijk te genieten dan met een ontspannen terrasjes tour? Of je nu lokale lekkernijen wilt proeven, verfrissende drankjes wilt drinken of gewoon wilt ontspannen en genieten van het uitzicht, deze tour heeft voor elk wat wils.

  Bekijk de route

  Tip: Terrasjes Fietstour Noordwijk. Een verademing. (8)

De strandpaviljoens

Noordwijk staat bekend om zijn levendige strandpaviljoens en beachclubs die langs de kustlijn liggen. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen met een drankje, heerlijk wilt dineren met uitzicht op zee, of een gezellige plek zoekt voor een avond uit, de strandpaviljoens en beachclubs van Noordwijk bieden voor ieder wat wils. Waar zie jij jezelf al zitten,ontspannen genietend van de zon, met je voeten in het zand en vergezeld van een lekkergerecht of drankje?

Bekijk alle beachclubs

Noordwijk. Een verademing. (9)

Elke dag iets moois beleven in Noordwijk, te midden van de prachtige natuur, de zuivere lucht en het heilzame zeewater.

Uitagenda Noordwijk - de leukste tips - Evenement, theater, film, tentoonstelling en meer. Er is genoeg te beleven in Noordwijk.

 • Loungefest - 10e editie

  Loungefest - 10e editie

  Noordwijk. Een verademing. (10)

  12 en 13 juli

 • Cirque des Dunes & Lasershow

  Noordwijk. Een verademing. (11)

  zaterdag 13 juli

 • Torenklimmen Oude Jeroenskerk

  Torenklimmen Oude Jeroenskerk

  Noordwijk. Een verademing. (12)

  13 juli, 20 juli en nog 9 dagen

 • Welkom in De Vuurtoren - open voor bezoek

  Welkom in De Vuurtoren - open voor bezoek

  Noordwijk. Een verademing. (13)

  t/m 27 oktober

 • Theaterdiner L'Amour Toujours- Kleynkoor Academy -

  Theaterdiner L'Amour Toujours- Kleynkoor Academy -

  Noordwijk. Een verademing. (14)

  13 t/m 15 september

Blijf op de hoogte

Ontvang de leukste tips voor Noordwijk direct in je inbox. Schrijf je hier in voor de Noordwijk nieuwsbrief.

Weekend in Noordwijk

Ben je op zoek naar inspiratie en exclusieve tips voor je volgende weekendje?Vijf reisjournalisten en influencers delen hun ervaringen tijdens een weekendje weg in Noordwijk. Deze reisgids verzamelt hun tips en verhalen, van het strand tot in de kosmos.

Download gratis reisgids

Noordwijk. Een verademing. (15) Noordwijk. Een verademing. (16)

Ontdek heel Noordwijk

Noordwijk bestaat uit vier unieke kernen met elk een eigen verhaal: Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk.

Vanuit het noorden begint Noordwijk bij De Zilk. Al in de 17e eeuw trokken rijke kooplieden en aristocraten uit de grote steden naar deze omgeving om in hun buitenplaatsen van frisse lucht, rust en schoonheid te genieten.In het hart van de bollenstreek ligt het gezellige en gastvrijeNoordwijkerhout. Gebouwd rondom het karakteristieke Witte Kerkje uit 1620 met gezellige terrasjes,winkels en vlakbij duin en strand.In de charmante straten van Noordwijk Binnen voel je de historie. De vele kruidenwinkels uit het verleden vormen de basis voor een kwalitatief en divers aanbod. Van een karakteristieke boekenzaak tot een bijzondere kaasspecialist. En alles ertussenin.Geniet in Noordwijk aan Zee van het 13 kilometer lange strand en hetkwalitatieve aanbod vanhotels enrestaurantsen van detwee boulevards en de gezellige Hoofdstraatmet een veelzijdig en inspirerend aanbod vanwinkelsafgewisseld met gezelligeterrasjes.

Lees meer over de kernen

Noordwijk. Een verademing. (17)
 • Ervaar Noordwijk heilzame badplaats

  Een strandwandeling, een duik in de zee of slapen in de zuivere zeelucht doet wonderen voor je gezondheid. Diverse metingen en wetenschappelijke analyses hebbenaangetoond dat een verblijf in Noordwijk heilzame effecten heeft en een positieve bijdrage levert aan de vitaliteit.Noordwijk heeft het predikaat heilzame badplaats. Lees verder wat dat precies voor jou betekend.

  Meer over de heilzame badplaats

  Ervaar Noordwijk heilzame badplaats Noordwijk. Een verademing. (18)
 • Samen werken we aan een Healthy Life

  Welkom bij Healthy Life, het online platform waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over gezondheid. Ontdek de vele mogelijkheden die er zijn om aan je gezondheid te werken in en om Kuuroord Noordwijk. De aanbieders uit regio Duin- en Bollenstreek staan voor je klaar om samen met jou aan je gezondheid te werken.

  Bekijk het aanbod

  Samen werken we aan een Healthy Life Noordwijk. Een verademing. (19)
 • Zakelijk ook een verademing

  Noordwijk is centraal gelegen en goed bereikbaar. Ontmoetingsplek voor bekende ondernemers en artiesten, wereldleiders en koningshuizen. Naast eindeloze mogelijkheden aan kwalitatief hoogwaardige congreslocaties, biedt Noordwijk ook een uitdagende omgeving om (actief) te ontspannen. Noordwijk is het ideale podium voor vergaderingen, (grote) congressen en meerdagse evenementen.

  Meer over zakelijk Noordwijk

  Zakelijk ook een verademing Noordwijk. Een verademing. (20)
 • Ruimtevaart in Noordwijk

  Op geen enkele andere plek in Nederland is zoveel kennis over ruimtevaart te vinden als in Noordwijk. Hier bevindt zich al sinds 1968 de European Space Research and Technology Centre (ESTEC), dat deel uitmaakt van de European Space Agency (ESA).

  Meer over Space

  Ruimtevaart in Noordwijk Noordwijk. Een verademing. (21)
Noordwijk. Een verademing. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6460

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.